Майките си признават за изневерите в новия епизод на сериала този петък по NOVA

Александра Сърчаджиева и Светломир Радев, който гледаме като екстравагантния директор в „Господин Х и морето“, гостуваха на „Здравей, България“. Заради пътен инцидент, Александра се появи в студиото с леко закъснение, но успокои всички, че е добре. „Казах и на другата жена, че бързам, за да говоря за сериала и тя ме разбра“, каза с присъщата си усмивка актрисата.

„Сашка е страхотна, дори измисли една от сцените и според мен става за режисьор. Иначе моят герой живее в един собствен свят. Завършен конформист. Такива хора има на доста високи позиции в държавата“, разказа Светломир Радев и допълни: „за мен това е дебют и се надявам да продължава все така, защото отзивите за сериала са страхотни“, завършва директорът на елитното училище, чиято представа за себе си рязко се разминава с реалността. Смята се за строг, безкомпромисен и суров лидер, но в действителност позволява майките и Хамелеона да го ръководят.

„Хората имат нужда от такъв сериал. Той е семеен и разтоварващ. Всички знаем колко е трудно, така че с нас могат да се забавляват. Ще ви издам и една тайна, майките утре вечер ще си признаят, че са изневерявали на мъжете си, но дали ще стане ясно, че е било с един и същи мъж? Ще трябва да гледате“, сподели за предстоящата серия Александра.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Господин Х и морето" във Facebook