Манекенката оглави класацията на списание "Максим"

Манекенката Оливия Кулпо оглави класацията на 100-те най-сексапилни жени за 2019 г., изготвена от мъжкото списание "Максим", предаде БТА.

СНИМКИ НА КРАСАВИЦАТА ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА ТУК

В интервюто към снимката й за корицата тя признава, че винаги е мечтала да застане начело на престижното подреждане, защото се възхищава на жените, заемали първото място. Сред тях са Кейт Ъптън, Хейли Болдуин, Стела Максуел.

"Винаги съм гледала на „Hot 100" на „Максим“ с възхищение," обяви в Instagram моделът, който прави опити и в областта на киното.

Американка стана Мис Вселена 2012

„Има толкова много интелигентни и успешни жени, които ме вдъхновяват в кариерата ми по безброй начини. Това прави тази престижна позиция още по-значима. Все още не мога да повярвам“, пише Оливия под друга своя снимка, която сподели със своите 4,1 милиона последователи.

Оливия Кулпо е на 27 години. Тя беше избрана за "Мис САЩ" през 2012 г., а след това - и за "Мис Вселена". Родителите на Кулпо са били против участието й в конкурси за красота и изявите й като манекенка. След като спечелила титлите обаче, признали, че това е добре за дъщеря им.

Снимка: Getty Images

Още любопитни галерии:

ВПЕЧАТЛЯВАЩИ ПРИЧЕСКИ: Тези деца нямат нужда от фризьор (ГАЛЕРИЯ)

Кои са най-влиятелните жени в света за 2018 г. (ГАЛЕРИЯ)

15-те най-сексапилни многодетни майки на Холивуд (ГАЛЕРИЯ)

Никол Шерцингер - зашеметяваща на светско събитие в Ню Йорк (ГАЛЕРИЯ)

Анджелина Джоли: Дръзка, секси, бунтарка и стилна дама (СНИМКИ ПРЕДИ И СЕГА)

Огнеборци се снимаха за най-горещия календар на 2019 г. (ГАЛЕРИЯ)