51-годишният актьор изпълнява ролята на Агент 007

Даниъл Крейг иска Ед Шийрън да изпълни тематичната песен на 25-ия филм за Джеймс Бонд, съобщават Контактмюзик и БТА. 51-годишният актьор изпълнява ролята Агент 007 в новия филм от поредицата, който все още не е озаглавен. 

"Крейг се запозна с музиката на Шийрън посредством дъщеря си Ела”, заяви източник на в-к "Мирър". „Песните на Ед му харесаха и сега Даниъл иска Шийрън да изпълни тематичната песен", каза още той.

Актрисата Лашана Линч - новият Джеймс Бонд

Даниъл Крейг, който има 27-годишна дъщеря Ела от бившата си съпруга Фиона Лаудън, е също сред продуцентите на 25-ия филм за Бонд и има съществено влияние върху решенията, свързани с филмовия проект. 

Шефовете на филмовата продукция обаче не са се отказали от възможността Адел, която изпълни тематичната песен на появилия се по екраните през 2012 г. филм за Бонд "Skyfall", да изпее втора тематична песен, свързана с поредицата. Обсъждат се и кандидатурите на други изпълнители. 

Инцидент с Даниъл Крейг на снимките за новия филм за Джеймс Бонд

"Обмисля се възможността Адел да го направи отново, защото песента й от "Skyfall " стана голям хит, но Ед е сериозен кандидат” допълни източникът. „Даниъл не е само изпълнител на главната роля във филма, но и един от продуцентите му, така че има голямо влияние върху всеки негов аспект", коментира той. 

Планирано е 25-ият филм за Бонд да се появи по екраните през април 2020 г. Режисьор е Кари Фукунага. Освен Крейг, актьорският състав включва също Рами Малек, Наоми Харис, Леа Сейду, Бен Уишоу, Ралф Файнс. 

Жена ще играе агент 007 в следващия филм за Джеймс Бонд

Започват снимките на 25-ия филм за Джеймс Бонд

Момичетата на Джеймс Бонд - преди и сега (ГАЛЕРИЯ)

Шон Конъри като Джеймс Бонд (ГАЛЕРИЯ)

Принц Чарлз на снимачната площадка на филма за Джеймс Бонд (ГАЛЕРИЯ)

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.