Пламен Георгиев има право на достойно оттегляне, заяви лидерът на НФСБ

„Не беше красиво това, което демонстрира Народното събрание пред българския народ. Пламен Георгиев е подал оставка и има право на достойно оттегляне от поста, който е заемал. Можеше да бъде проявен такт, уважение, да се запази достойнството на човека. Това, което направиха БСП, беше изключително грозно. Те искаха да го унижат, да го смачкат, да се гаврят”. Това заяви в предаването „Плюс-Минус. Коментарът след новините” лидерът на НФСБ Валери Симеонов.  

Шефът на КПКОНПИ подаде оставка, депутатите я приеха

Той коментира и създаването на временна анкетна комисия за хакването на НАП.

„Естествено, че нищо няма да установят. Там всичко е ясно”, заяви Симеонов. Относно исканите от страна на БСП оставки, включително и тази на министър Владислав Горанов, лидерът на НФСБ коментира, че това не е конструктивна опозиция.

 „Тук имаме работа с хаотична, скандална опозиция, която за всяко нещо иска оставки, от всяко нещо иска да направи скандал”, коментира Симеонов.

Двама шефове в НАП уволнени след хакерската атака

Преди това той коментира и отношенията с Волен Сидеров и „Атака".

„Има си коалиция „Обединени патриоти”, тя продължава да съществува. Тя просто е намалила състава си с една партия. Вече е НФСБ и ВМРО. Не е голяма драма”, заяви Симеонов.

Повече гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook