Старозагорското село е под пълна двуседмична блокада

Случаите на заразени с коронавирус в старозагорското село Паничерево, което е под пълна двуседмична блокада, се увеличават. Доказано заразените вече са 13.

846 случая на COVID-19 у нас, почина още един заразен (ВИДЕО)

Новите положителни проби са на семейство, контактували с един от болните - майка, баща и 9-годишното им дете. Те са настанени в Отделението по инфекциозни болести в старозагорската болница.

Поставят село Паничерево под 14-дневна карантина (ВИДЕО+СНИМКИ)

На тези, които остават под домашна карантина, помагат хора от съседните села. Жителите, които се очакваше да се приберат от чужбина, за сега не са си дошли.

8 са вече доказаните случаи на COVID-19 в Паничерево

За два дни са направени 130 проби на жители на подбалканското село, които са били контактни с първите шестима заразени. Вземането на проби продължава и утре.

Репортер: Георги Манев.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!