Телевизионният водещ загина навръх Великден

„Милен беше шило в торба. Непримирим, неозаптим. Той прокарваше пътища в това, което правеше в журналистиката. Аз лично много го обичах“. Това каза водещата на „На кафе“ Гала в памет на Милен Цветков, който загина при жестока катастрофа навръх Великден.

СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА ИНЦИДЕНТА ВИЖТЕ ТУК

„На върха на копието при Милен беше истината, а не свободата, защото на него свободата никой не можеше да му я отнеме. Аз мисля, че в мирно време, ако човек иска свобода, винаги може да я има, стига да има смелостта да се възползва от нея. А Милен беше много смел журналист“, коментира още Гала.

Задържан е шофьорът, предизвикал жестоката катастрофа, при която загина Милен Цветков

„Той беше много шумен, различен, винаги със собствено мнение. Търсеше истината навсякъде. При него нямаше думата „не“. Когато искаше нещо да стане, то ставаше. Ако искаш да го убедиш и успееш, той ще се съгласи, но много трудно се отказваше“, разказва Тара Нури – Иванова, продуцент и режисьор в NOVA.

Милен Цветков загина в жестока катастрофа

„Той беше най-усмихнатият човек. Без ирония този живот не можем да го живеем, а той имаше в изобилие и ирония, и самоирония. Това беше най-усмихнатото лице“, каза актрисата Марта Вачкова.

 

Повече по темата гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.