Темата коментират Валерия Велева и Георги Харизанов

„Премиерът има доста душмани. Това, че някой иска да го свали от власт не е изненада. Въпросът е кой може да го направи и как. С такива компромати не може да бъде свалено, което и да е законно правителство. Има си други способи. Имаме сериозно парламентарно мнозинство. Нямаме сациално напрежение, хората не са на улицата, няма бунтове. Всичко това удря по реномето на държавата. Връщаме се в началото на прехода. Ефектът от тези снимки ще бъде нулев. Не смятам, че който да е от политическите опоненти на Борисов може да има пръст в този скандал. Подозирам, че това са икономически субекти", Тя коментира и публикуваните в публичното пространство снимки от спалнята на премиера Борисов." Това заяви в ефира на „Неделята на NOVA" журналистът Валерия Велева. И категорично заяви, че според нея снимката със спящия премиер е направена от жена.

Какво се цели с публикуваните в публичното пространство снимки от спалнята на Борисов?

Политологът Георги Харизанов не се съгласи, че само жена може да направи скандалната снимка със спящия премиер. Той  предположи, че на Цветан Цветанов няма да му се откаже достъп до Бойко Борисов, ако поиска среща с него. „При хипотетична ситуация Цветан Цветанов няма да бъде спрян от среща с премиера – такава хипотеза съществува. Не е вярно, че само жена може да направи тази снимка“, заяви Харизанов.

Двамата коментираха и проекта на Цветан Цветанов, като отбелязаха, че той няма шанс за влизане в НС и за коалиция с ГЕРБ. Не била възможна и коалиция между БСП и ГЕРБ.

Двамата коментираха и казуса със секретаря на президента - Пламен Узунов, който бе привикан на разпит в прокуратурата заради търговия с влияние. Според тях Узунов трябва да бъде отстранен и от действията на президента Румен Радев ще си проличи дали има двойни стандарти.

„Издевателство над здравата мисъл е да говорим за политическа партия на Васил Божков. Това е абсурдно. Той публикува шест принципа, върху които ще стъпи неговата партия. Първият е свързан с върховенството на закона. Той е олицетворение на невърховенството на закона", заяви Велева.

Според Георги Харизанов от Института за дясна политика да се коментира такова нещо е безсмислено.   

Целия разговор гледайте във видеото

За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.