Сред номинираните за работата си беше и колегата Вероника Димитрова

Водещият на новините на NOVA Николай Дойнов беше отличен снощи на юбилейната 10-та церемония  по раздаването на наградите за телевизиионна журналистика Свети Влас.

Сред номинираните за работата си през настоящата година беше и колегата Вероника Димитрова. Авторитетно жури определи награди да получат телевизионни журналисти, проявили професионално майсторство и гражданска позиция в работата си през годината.

„Тази награда е и за мен, и за моя колега, операторът Росен Илиев,с когото имам удоволствието и честта, нашият прекрасен оператор да работя вече повече от 10 години,направили сме много неща с него“, каза Николай Дойнов.

„Другото, което правя в професионалният си живот с най-голямо удоволствие освен воденето на новини и правенето на новини, е правенето на документалистика“, казва още Николай.

„Тези от нас, които защитават нашата професия, които с името си рискуват, но успяват да защитят някакви граждански позиции, имат нужда да бъдат поощрявани“, каза Иван Гарелов.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.