„Резултатите от вота показват, че членовете на партията подкрепят решенията на Нинова и водената от нея политика”, каза още той

„На изборите за лидер на БСП участваха над две трети от членовете на партията. Те не бяха проведени от ръководството на партията, а от местните структури, които сами проведоха изборния ден и направиха преброяването. Ако някой има съмнения, че вотът е бил манипулиран, считам това за сериозна обида към структурите на партията”. Това заяви депутатът от БСП Димитър Данчев в студиото на „Здравей, България”.

Обявяват окончателните резултати от изборите в БСП

„Резултатите от вота показват, че членовете на партията подкрепят решенията на г-жа Нинова и водената от нея политика, която не дава почва на задкулисието в партията”, посочи още той.

Според Данчев резултатът от вчерашния вот е показателен и за това, че членовете на партията не обръщат внимание на опитите за разпалване на вътрешнопартийни интриги. „Те показаха, че БСП стои на една много здрава и солидна основа”, категоричен бе Данчев.

Нинова печели изборите за председател на БСП с над 81%

„В партията винаги е имало противоборство на различни мнения. Това показва, че демокрацията в БСП е жива. С изборите от събота за пореден път се наредихме до модерните европейски партии, които се водят единствено от интересите и очакванията на своите симпатизанти", каза още депутатът от БСП.

Целия разговор гледайте във видеото.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.