Периодът е идеален за компромиси, преговори и равенство

Трудно е да повярваме, че 2020 г. е страхотна до момента, но ето че този месец ще бъде наистина невероятен в много отношения за три зодии. Септември започна с мечтателно настроение с пълнолуние в Риби на 3 септември, последван от Меркурий във Везни на следващия ден. Този транзит е идеален за компромиси, преговори и равенство. Кокетната Венера, управляващата планета на Везните, навлезе в Лъв на 6 септември, което автоматично нагорещи сферата на ценностите, удоволствията и романтичните връзки. От 8 септември пък Марс е ретрограден в Овен.

Новолунието в Дева на 17 септември ще бъде отлична възможност за започване на нова рутина, последвано от преминаването на слънцето в красноречивите Везни на 22 септември – есенното равноденствие. На 12 септември Юпитер става директен, а Сатурн приключва ретрограда си на 29 септември, което ще облекчи ретроградното напрежение от последните няколко месеца. Вижте още в канала "satanko" във vbox7

 
 
Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.