Кражбата е извършена в Перник

Откраднаха дамска чанта от автомобил посред бял ден в Перник. Кражбата е извършена, докато потърпевшата е оставяла детето си на ясла. Според първоначалната информация жената е заключила колата си, но след като се е върнала е установила липсата.  

„ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА”: Откраднаха велосипеди на различни собственици от един блок

„Оставих дъщеря ми и тръгнах. Чак на първия светофар установих, че чантата я няма. Вътре  имаше портмоне, документи, телефон. В бързината съм забравила да я взема с мен, когато слязохме с детето. Върнах се да огледам дали не са захвърлили някъде поне документите ми, но не открих нищо”, разказа в ефира на „Здравей, България” Вероника Атанасова. Тя заяви, че е подала сигнал в полицията.

ВЗЛОМ С ЧУК: Кой задигна цяла каса с фирмени пари?

„Масова практика е родителите да си оставят чантите в колите. Преди време в района обикаляха двама бездомни мъже. Вече обаче ги няма”, коментира директорът на детска ясла „Здравец” Силвия Темелкова. Тя поясни, че в района няма видеонаблюдение и ще е трудно крадецът да бъде заловен.

Повече гледайте във видеото

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.