Тя е изчезнала безследно от дома си в Бургас

Млада жена издирва майка си, която е в неизвестност вече пет дни. Бургазлийката Теодора Бахлова е изчезнала безследно от дома си в Бургас на 28 октомври и оттогава е в неизвестност. Дъщеря ѝ Християна Радоева публикува зов за помощ в социалните мрежи и призова за съдействие в издирването на майка ѝ.

„Тя е получила обаждане на 28 октомври, към 18 ч. Не знам от кого е било то и какво е гласяло. След това майка ми е излязла от вкъщи доста притеснена и разплакана. Казала е „излизам и след малко се прибирам”. Оттогава я няма”, разказа дъщерята на изчезналата Християна Радоева.

 

 

Момичето поясни, че жената е с черен клин, черно яке и малка чантичка. Подала е сигнал в полицията за изчезването.

„Имам съмнения относно сестра ѝ. Предвид случилото се през годините смятам, че е възможно да посегне на майка ми. Цял живот се съдят, делят имоти и пари”, добави Радоева.

Теодора Бахлова е обявена за общонационално издирване. Ако някой я е видял, нека се свърже с органите на реда или с дъщеря ѝ, която е посочила телефонния си номер в социалните мрежи.

Повече гледайте във видеоматериалите. 

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.