Вижте как можете да се научите да жонглирате пред компютъра

Световният шампион по юнисайкъл Галина Рийом Ройбек и основателят на „Мини арт фест“ Гео Калев показват една от позитивните страни на пандемията - „Цирк вкъщи”.

„Цирк вкъщи” е отговорът на нашия социален цирк, нашата дигитална трансформация. Това е един формат, чрез който достигаме до деца и като цяло хора, които имат желание да получат стимулация за тяхната физическа активност”, каза Гео Калев. 

Той обясни, че тренировката е отворена за всички, които искат да спортуват, да научават нещо ново и да опознават себе си.

„Това е една общност, която осъществяваме чрез технологията Зуум четири пъти в седмицата. Включват се хора, които искат да излязат от ежедневието си, да се научат да жонглират и да бъдат активни пред компютъра”, добави Гео.

Целия разговор гледайте във видеото. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.