През ноември се говореше, че мачът може да бъде преместен в Саудитска Арабия

Антъни Джошуа ще защитава ще защитава своите шампионски пояси срещу българския претендент Кубрат Пулев в многофункционалната зала The SSE Arena на стадион "Уембли" на 12 декември. На срещата ще могат да присъстват 1 000 фенове на бокса, съобщи Sky Sports.

Нова неприятна новина за Кубрат Пулев след обрат на Острова

Стадион "Тотнъм Хотспър" бе първоначалното място за защита на титлите на Джошуа във версиите на WBA, IBF и WBO срещу Пулев, но сега SSE Arena заменя The O2 като потвърдена зала за посрещане на битката.

Принуждават Кобрата да лети за Лондон по-рано

През ноември се говореше, че мачът може да бъде преместен в Саудитска Арабия заради ограниченията във Великобритания, наложени заради пандемията от коронавирус. Това ще бъде втори шанс на Пулев да стане световен шампион при най-тежките, като в първия случай в края на 2014 година той бе нокаутиран от украинеца Владимир Кличко.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Източник: БГНЕС