Очакваме кадрите в рубриката ни „Моята новина”

Покажете ни каква беше за вас 2020 година, кои бяха най-ценните и най-въздействащите моменти за вас през изминалите месеци. 

В края на всяка година обикновено си правим равносметка, превъртаме „лентата” назад и си спомняме както хубавите, така и трудните моменти. 2020-а беше изпълнена с предизвикателства за всички нас. Но със сигурност през изминалите 12 месеца всички ние сме изживели и приятни моменти.

В рубриката на nova.bg „Моята новина” ТУК ще очакваме вашите спомени или просто емоции от отиващата си година, които сте успели да запечатате на снимка. Най-впечатляващите кадри ще съберем в галерия.

NB! Моля, не изпращайте снимки на деца, тъй като законът не позволява да ги публикуваме, без да разполагаме с официално писмена декларация на техните родители/настойници, с която дават изрично разрешение.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.