Поредицата е донесла повече от пет милиарда долара от продажба на билети по света, откакто излезе първият филм през 2001 г.

А сега следва новина за всички любители на поредицата „Бързи и яростни. Появи се нов трейлър на дългоочакваната 9-та част на филма. В нея Доминик Торето се изправя срещу брат си, в чийто образ влиза Джон Сина. 

Семейството на Бързи и яростни се събира отново! 20 години след дебюта на първата част Доминик Торето и компания се завръщат триумфално на големия екран с дългоочакваната от почитателите 9 -та част.

В нов ексклузивен трейлър, актьорите показват ,че са по-сплотени отвсякога и дават заявка, че това ще бъде най-вълнуващото им приключение до момента.  

Синът на Вин Дизел дебютира в киното със специална роля

В новата си мисия Дом се изправя пред най-страховития си противник – собствения му брат Джейкъб, в чийто образ се превъплъщава  една от най-големите звезди на професионалния кеч и екшън киното Джон Сина.

Доминик Торето винаги е живял ден за ден, но откакто става баща, животът му се променя драстично. Спокойствието му обаче не трае дълго, защото без значение колко си бърз, никой не може да избяга от миналото си.  

За да се справи с предизвикателството, Дом ще разчита на верните си приятели, които за пореден път се отзовават на помощ. Този път обаче битката ще е различна, а краят ѝ напълно непредвидим. 

Отново отложиха премиерата на “Бързи и яростни 9“

Поредицата "Бързи и яростни" е донесла повече от пет милиарда долара от продажба на билети по света, откакто излезе първият филм през 2001 г. Деветата част с Вин Дизел и Мишел Родригес първоначално трябваше да бъде пуснат през април 2019 г., но  премиерата бе отложена за 28 май тази година.      

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.