Звездата даде специално интервю за изданието минути след церемонията по раздаването на "Оскарите"

Дни след връчването на най-престижните отличия в света на киното – "Оскар", еуфорията около събитието продължава. В социалните мрежи Мария Бакалова публикува снимки от церемонията с Глен Клоуз, Клои Чжао и Аманда Сейфрид.

Освен това, звездата даде специално интервю за списание ELLE минути след церемонията.

Тя се включи в рубриката "Попитай ме нещо". Ето какво сподели за подготовката за най-специалния момент в кариерата й до момента.

"Денят на "Оскарите" бе сред най-вълнуващите в живота ми. Станахме много рано сутринта, всички обикаляха и се суетяха около мен. Слагаха ми бижута, махаха ги, постоянно променяха нещо, защото търсехме точно определена визия", заяви актрисата. 

СЛЕД "ОСКАРИТЕ": Мария Бакалова на афтърпарти с Парис Хилтън и Риана (ВИДЕО+СНИМКА)

"Исках да съм в бяло, като символ на новото, чисто начало. Беше едновременно красив и луд ден. В крайна сметка си заслужаваше, защото се чувствах като принцеса", сподели Бакалова. 

Един от въпросите беше свързан с това какво е любимото й ястие.

"Може би повечето българи, които гледат, ще си помислят, че ще кажа мусака. Тя малко прилича на лазаня, но не това е любимата ми храна, въпреки че я приготвям много добре. Любимото ми е баница - представлява тесто със сирене и може би е от нещата, които ми липсват най-много от България, защото тук никъде не мога да намеря", разказа българката. 

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.