Тялото е докарано в бургаската морга от криминалисти

Откриха разчленено тяло на мъж в Бургас. Според непотвърдена информация то е на изчезналия на 2 август Юмер Мехмед. Тялото е докарано в бургаската морга от криминалисти на части, в чували.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Задържан за отвличането на Юмер е бизнесменът Станимир Рагевски. Днес Окръжната прокуратура в Бургас внесе искане в съда за постоянното му задържане под стража.

Млада жена издирва майка си почти година (ВИДЕО)

Според непотвърдена все още информация, задържан по случая днес е още един мъж. Към този момент разпитите на двамата продължават.

Все още не е ясно дали Станимир Рагевски е замесен с изчезването преди 10 месеца на Теодора Бахлова от Бургас.

УБИЙСТВО В "ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ": Откриха труп на турист

Припомняме, че преди дни в „Здравей, България” ви разказахме за млада жена от Бургас, която издирва майка си от почти една година. На 29 октомври миналата година около 16 часа дома си напуска Теодора Бахлова, която е брокер на недвижими имоти. Оттогава жената е в неизвестност. От края на миналата седмица в Бургас близки и полиция издирват и млад мъж на име Юмер Мехмед. Седмица преди това той е бил в ареста като част от групата задържани с Димитър Желязков, по прякор Митьо Очите. Мехмед е освободен преди дни, но после изчезнал от строителен обект, където работел. 

Репортер: Елена Танева