Целта е до хората да достига достъпна и проверена информация

Утре доброволци на Българския червен кръст ще раздават информационни брошури за безопасността и ефективността на ваксините. Акцията е част от информационната кампания, която провежда Министерството на здравеопазването. Целта е до хората да достига достъпна и проверена информация относно ползите от имунизацията срещу COVID-19, което от своя страна да промени нагласите и да повиши интереса към ваксините. В 11.00 ч. доброволците ще раздават брошури пред метростанция „Сердика“. В 12:30 ч. акцията ще продължи пред НДК.

Бургас е в „червената зона” след ръст на заразени с COVID-19

В следващите дни доброволци на БЧК ще раздават брошури и в градовете Пловдив, Варна и Бургас. На 26 август, четвъртък, от 11.00 ч. акцията ще стартира пред общината в Пловдив, като в 12:30 ч. доброволците ще раздават брошури в кв. „Капана“ в града.

Лекари отчитат повишен интерес към ваксинацията срещу COVID-19

На 27 август, петък, акция ще се проведе и в град Варна. В 11.00 ч. доброволците ще раздават брошури в Морската градина, а в 12:30 – пред Катедрален храм "Успение Богородично".

На 31 август, вторник, от 11.00 ч. инициативата ще започне пред общината в Бургас, ще продължи по ул. „Богориди“ и в 12:30 ч. младежите ще раздават брошури в Морската градина.  

ВСИЧКО ЗА ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ COVID-19 ЧЕТЕТЕ ТУК

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК