Искрите прехвърчаха задочно в ефира на NOVA

Нова размяна на обвинения между „Има такъв народ” и „Изправи се БГ!Ние идваме!”. Причината - казусът с Татяна Дончева. Днес в ефира на NOVA прехвърчаха задочно искри между хората на Слави Трифонов и Николай Хаджигенов.

Станев: Когато мисля за Дончева, си представям прасенцето касичка на българската корупционна схема

И днес в кулоарите на парламента стои въпросът дали Татяна Дончева е опитвала да разцепи Парламентарната група на ИТН. Пред NOVA Филип Станев отправи поредни обвинения към Дончева за политическо дилърство. От друга страна Николай Хаджигенов, който е от същата парламентарна група, заяви, че тя сама трябва да отговаря на тези въпроси.  Той уточни, че тя не е нито председател, нито зам.-председател. И добави, че в тяхната стая подобни срещи не са обсъждани.

Хаджигенов за скандала "500К": Това е частен и безобразен разговор между двама души

„Госпожа Дончева с игрите, които играе през годините, се превърна в еманация на това, което се нарича политическо дилърство, търговия с влияние и желание за разцепване на групи. Когато си затворя очите и си мисля за Татяна Дончева, си представям прасенцето касичка на българската корупционна схема на политиката”, заяви Филип Станев.

„Това е някакъв частен и много безобразен разговор между двама души. Татяна Дончева, като се върне от Виена, бъдете така любезни да я питате, тя знае добре - писала ли е на листчета, не е ли писала”, каза Николай Хаджигенов.