Моделът за първи път говори за аферата си с Кание Уест и раздялата с Брадли Купър

Това лято 35-годишната руска моделка Ирина Шейк беше в центъра на вниманието, след като се появиха слухове за аферата й с 44-годишния Кание Уест, който пък се раздели със съпругата си Ким Кардашян по-рано тази година. Какво наистина свързва модела и рапъра е неизвестно. Според запознати Шейк и Уест са прекарвали много време заедно (дори са ходили на почивка във Франция), изпитвали симпатия един към друг и били повече от приятели. Два месеца по-късно обаче те решили да се разделят, като същевременно поддържат добри отношения.

САМО ПО ПЛОЧКИ: Ирина Шейк се съблече за корицата на списание (СНИМКИ)

Шейк, в интервю за Highsnobiety за първи път коментира слуховете за аферата с рапъра. Като коментира, че степента на романтичност на отношенията им е била силно преувеличена.

„Утре ще има слухове, че се виждам с портиера си? А вдругиден ще бъде някой друг. В личния ми живот винаги се случва нещо, но го пазя за себе си”, каза тя. Ирина Шейк предпочита да не говори за личния си живот. Тя дължи такава дискретност и сдържаност заради корените си:

„Баба ми беше таен агент през Втората световна война. Мисля, че личният живот трябва да остане личен. Ирина действа в стил КГБ“, пошегува се тя.

Ирина Шейк излиза с известен холивудски разбивач на сърца

Въпреки това, Шейк понякога говори за предишната си връзка с 46-годишния Брадли Купър. Бившите съпрузи имат 4-годишна дъщеря Лея, която отглеждат заедно. Момичето общува както с майка си, така и с баща си, които след раздялата останаха приятели.

„Той е страхотен, грижовен баща. Не е необходима бавачка. Двамата с Лея отидоха на почивка за две седмици и изобщо нямаше нужда да им се обаждам”, каза Шейк. Ирина добави, че тя и Купър са доста строги родители и учат дъщеря си на добри маниери:

НОВА ЛЮБОВ?: Брадли Купър и Дженифър Гарнър - заедно на плаж (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Когато приключи с храненето, тя става от масата, хваща чинията и казва „благодаря“. Без „моля“ или „благодаря“ тя няма да получи нищо”, сподели звездата.

Източник: БГНЕС