Новината съобщи синът му

Уили Гарсън, актьорът, известен най-вече с ролята си като Станфорд Блач в „Сексът и градът“, почина на 57-годишна възраст.

В своя Instagram профил синът му Нейтън Гарсън не посочва причината за смъртта му:    

Кари и Тузара отново заедно (СНИМКИ)

В своя Instagram профил синът му Нейтън Гарсън не посочва причината за смъртта му:    

"Толкова се радвам, че трябваше да споделиш всичките си приключения с мен и успя да постигнеш толкова много. Толкова се гордея с теб. Винаги ще те обичам, но мисля, че е време да тръгнеш на собствено приключение"  

Марио Кантоне, който играеше екранния партньор на Гарсън Антъни Марентино в "Сексът и градът", написа в социалните мрежи:  

 "Съкрушен съм и  ме обзема тъга... Ти беше подарък от боговете". 

Синтия Никсън, която играе Миранда в поредицата също изрази тъгата си:  

"Всички го обичахме и обожавахме да работим с него. Той беше безкрайно забавен на екрана и в реалния живот. Той беше източник на светлина, приятелство и знания за шоубизнеса".Уилям Гарсън Пасамант е роден в Ню Джърси през 1964 г  учи театър и получава магистърска степен по изящни изкуства от Йейлското училище по драматургия.Гарсън е известен също като измамника Мози във филма "Престъпления от класа".

Най-емблематичен остава образа му в сетриала Сексът и градът, където той е близък приятел на Кари Брадшоу. Уили работеше и върху продължението на култовата поредица. "И просто така", който се снима в момента. 

Роден като Уилям Гарсън Пасамант в Ню Джърси през 1964 г., Гарсън учи театър и получава магистърска степен по изящни изкуства от Йейлското училище по драматургия. След това играе малки роли в няколко популярни телевизионни сериала през 80-те години, включително „Наздраве“, „Семейни връзки“ и „Законът на Ел Ей“. Участва и в хитови програми от 90-те години като „Досиетата Х“, „Момчето среща света“ и „Приятели“.

Любовта на Кари и Тузара от "Сексът и градът" (ГАЛЕРИЯ)

Сара Джесика Паркър с подробности за продължението на "Сексът и градът" (ВИДЕО)

Коя героиня от "Сексът и градът" си според зодията ти (ГАЛЕРИЯ)

Как изглеждат актрисите от сериала „Сексът и градът” днес? (ГАЛЕРИЯ)

Красавиците, минали през леглото на Чарли от „Двама мъже и половина” (ГАЛЕРИЯ)

Миранда от „Сексът и градът“ - кандидат за губернатор на Ню Йорк (СНИМКИ)

Ким Катрал: "Сексът и градът" провали брака ми

Източник: БГНЕС