Херцогинята на Кеймбридж отдавна е известна с любовта си към този спорт

39-годишната Кейт Мидълтън взе участие в събитие, организирано от младежката програма на Lawn Tennis Association в Националния тенис център в Лондон. Херцогинята на Кеймбридж се срещна с британски тенисисти и шампионите на US Open Джо Солсбъри, Ема Радукану, Алфи Хюет и Гордън Рийд.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Кейт се появи в спортно облекло за тенис, носеше къса пола Poivre Blanc и маратонки On Running. Мидълтън не само лично поздрави спортистите и ги попита за впечатленията им от турнира в Ню Йорк, но също така взе ракетата в ръце и излезе на корта в двойка с 18-годишната Ема Радукану.

Кейт Мидълтън изненада ученици в Лондон (ВИДЕО+СНИМКИ)

Херцогинята на Кеймбридж отдавна е известна с любовта си към тениса. Тя вземаше уроци в престижния клуб "Хърлингъм" във Фулъм и може да се похвали с отлични тенис умения. Принц Уилям казва, че съпругата му е толкова добра в тениса, че няма шанс да я победи.

Уменията й бяха оценени и от Ема, която каза, че наистина й е приятно да играе с херцогинята на Кеймбридж. „Ударът с дясната ръка беше невероятен. Бях много впечатлена. Беше много забавно да играеш тенис с херцогинята", призна тя.

Кейт Мидълтън с мил жест към момиченце, болно от рак (СНИМКИ)

Мидълтън се срещна и с тийнейджъри, които играят тенис на ниво начинаещи като част от Младежката програма LTA.

Флирт на принц Уилям и 96-годишна жена стана хит в интернет (ВИДЕО

Източник: БГНЕС