Двамата ще играят заедно като самотници

Звездите от „Burn After Reading“ Джордж Клуни и Брад Пит са в основата на „една от най-големите битки за публика и пълни киносалони на годината“ в Холивуд, след като се обединиха с режисьора на „Spider-Man: Homecoming“ Джон Уотс за нов проект.

Режисьорът ще пише, режисира и продуцира трилъра без заглавие, докато двамата актьори ще играят заедно като самотници, назначени на една и съща работа, както и ще продуцират под собствените си лейбъли - Smokehouse Pictures на Клуни, и Plan B Entertainment на Пит.

Според Hollywood Reporter, Sony, Lionsgate, Apple, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM и Warner Bros. са заявили вече покупката на блокбастъра. Смята се, че от този филм Клуни и Пит ще получат най-малко по 20 милиона долара.

По-рано тази година Джордж участва в благотворителен клип за набиране на средства. Ролята му бе да играе почитател на Брад. 60-годишният актьор стоеше в спалня, облепена с плакати на звездата от „Боен клуб“ и дори държеше възглавница с лика на Пит в смешно видео, озаглавено „Най-лошият съквартирант в света с пандемия“.

Източник: БГНЕС