Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" на 13 ноември от 16 часа по NOVA NEWS

Тази събота от 16 ч. в "Офанзива с Любо Огнянов" очаквайте:

Подадената и оттеглената оставка на Зоран Заев, частичните избори в САЩ и първото място на България по смъртност сред темите в предаването.

България поиска помощ от Европейския съюз за справянето с COVID-19 и зае първото място по смъртност в света. По темата говори бившият министър на здравеопазването Мими Виткова.  

Използва ли Русия природния газ като оръжие. И още – инфраструктурният план на Джо Байдън за 1 трилион долара. Разговор с посланика на България във Вашингтон до 2016 година Елена Поптодорова.  

Разместват ли се пластовете в Съединените щати след частичните избори? Специално участие на Вени Марковски от Ню Йорк. 

Зоран Заев подаде оставка като премиер и после я оттегли. Какво се случва в Северна Македония- питаме македонския журналист Владо Перев на живо от Скопие.  

Ще успее ли Албания да започне преговори с Европейския съюз заради проблемите край Вардар? Конфликтът между Сърбия и Косово през погледа на бившия ни посланик в Тирана Боби Бобев. 

Кабинетът емитира нов дълг от половин милиард лева в седмицата, когато Европейската комисия понижи оценката си за българската икономика. Как ще овладеем инфлацията ще ни каже финансистът Емил Хърсев.  

Учениците отново в клас след тестове два пъти в седмицата. Има ли напрежение в системата ще научим от председателя на Синдиката на българските учители Янка Такева.  

Трети ден за размисъл в рамките на една година. Непреодолимо препятствие ли е за българската психика? Какво движи действията ни? Отговорите търсим от психиатъра академик Дроздстой Стоянов. 

Синът на свещеника, който изигра Симеон Велики. За уроците на живота – директорът на Народния театър Мариус Донкин.   

Не пропускайте "Офанзива с Любо Огнянов" тази събота, 13 ноември от 16 часа по NOVA NEWS.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.