В България смъртта е много готин маркетинг, каза певицата

Тя не е от тези, които се плашат да влязат в битката. Няма да я чуете да премълчава в името на някаква фалшива солидарност. Онези, които не харесват прямотата й, я определят като критикар. Обичана и мразена, Кали е артист, който не те оставя равнодушен.

Пред Мариан Станков – Мон Дьо певицата е като „шамарена фабрика” за поп-фолк бизнеса. Говори за греховете на чалгата. Обвиненията този път обаче идват от обвиняемия. Думи, които някои в този бизнес трудно ще преглътнат. А когато разговора стига до смъртта на Денис Теофиков, Кали е безпощадна: „В България смъртта е много готин маркетинг. Започват да те продават, защото си умрял. Започват да те харесват, защото си умрял. Но не те почитат заради таланта ти!... В България смъртта на Денис породи голяма активност в социалните мрежи и много хора натрупаха популярност на негов гръб...”

Срещу кого са тези думи на Кали? Какво има да каже на всички, които след смъртта на Денис Теофиков говориха публично? Докъде стигна разследването на смъртта на певеца? И защо Кали посвети това интервю на Денис? Гледайте във видеото

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.