37-годишният португалски футболист е избил от ръцете на фен неговия телефон и го е разбил на земята

Полицията в Ливърпул разглежда видеозаписи, за да установи действията на звездата "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо, който изби телефона от ръцете на зрител след загубата на отбора му с 0:1 от "Евертън" в мач от Висшата лига в събота.

В социалните мрежи се появи клип, на който Роналдо излиза от терена и се насочва към тунела към съблекалните на „Гудисън Парк“. Според свидетели на инцидента 37-годишният португалски футболист е избил от ръцете на фен неговия телефон и го е разбил в земята. По-късно, с пост в социалните мрежи, Роналдо се извини за действията си.

Роналдо стана най-резултатният футболист за всички времена

„Докато играчите напускат терена, е съобщено за момче, нападнато от футболист на гостите. Разследването е в ход и в момента сме в контакт с "Евертън", за да прегледаме камерите за видеонаблюдение. Водят се разпити на свидетели, за да се установи дали е извършено престъпление“, се казва още в изявлението от полицията.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

 
Източник: БТА