Бившият председател на парламента с коментар в "Здравей, България"

Абсурдно е председателят на парламента, който отговаря за всичко случващо се в тази сграда, да не знае за поставените решетки. Самата позиция „не знам” е странна. Това коментира бившият председател на Народното събрание Михаил Миков в студиото на „Здравей, България”.

„Не бива по никакъв начин да започват такива проби. След тези врати сигурно ще сложат метални капаци на прозорците на първия етаж. Това е абсурд. Има достатъчно предприети мерки за сигурност през годините”, подчерта той.
 

 

Миков обясни, че докато е бил председател на Народното събрание препоръки за поставяне на решетки не е имало. „Парламентът е парламент, за да решава въпросите си сам, а не да взима безумни решения по предложения, които изнервят хората”, е неговото мнение.

В основата на решението за поставяне на решетките спроед него стои „глупост, незнание и некомпетентност”. „Сигурно, ако работят в бетонен бункер, няма да има никакви проблеми с охраната”, коментира още Миков.

Според него Народното събрание от януари досега е свършило „едно голямо нищо” и законодателният дневен ред е изключително слаб. „Как се прави промяна без законодателство”, попита той. 

Коментара на Миков за управлението и ситуацията в БСП - гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.