По думите му участниците в нея нямат идеологически различия, защото нямат идеология

След записа, който показва разговор между депутатите от ПГ на „Демократична България”, изтекъл случайно в петък, коментар дойде и от ДПС. Според Джейхан Ибрямов не е толкова важно за какво са говорили в записа от зала „Запад”, а това, за което не са. По думите на депутата във видеото не се чува колегите му от „Демократична България” да говорят за политика.

Ивайло Мирчев, ДБ: Не сме провалили преговорите, опитваме се да проявим разум

„Там чуваме как едни хора трябва да бъдат настанени на топла държавна позиция, кой да хване бухалката, а не това, което се случва в държавата. Не говорим за инфлацията, не говорим за социалните неравенства, които се ширят и може да предизвикат взрив. Не говорим, че след няколко месеца идва и зимата и ще има проблеми с газа, най-вероятно и с горивата и електроенергията”, отбеляза народният представител от ДПС.

Разговорът показва същността на управленската коалиция, каза Ибрямов и допълни, че участниците в коалицията нямат идеологически различия, защото нямат идеология. Той припомни, че ДПС призоваха българския държавен глава да обяви дата за предсрочни избори.

Джейхан Ибрямов коментира и избора на нов председател на Антикорупционната комисия. „Преди да бъде антикорупционният закон, приемаме правила за избор на председател на КПКОНПИ. Тези правила се правят за един определен човек, който е с комунистическо минало”, подчерта депутатът от ДПС.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.