Предлагаме ви някои свежи идеи за облагородяване на офиса

Ако обичате работата си и искате да направите офиса си едно наистина уютно място, където прекарвате по-голямата част от деня си, то тук можете да намерите решение. Ако пък случайно търсите подарък за свой близък или приятел, който е бизнесмен, банкер, икономист, брокер или други подобни професии, ако искате да освежите деня в затворения офис и бюрото му, то отново тук можете да намерите решение. Ако пък имате повод и трябва да зарадвате вашия шеф или колега, то тези идеи биха ви помогнали. Подаръците винаги карат някого да се усмихне, а много често малките или не толкова малките жестове могат да променят цял един ден, потънал в работа и задължения. Ще ви представим няколко свежи възможности, които можете да подарите на някого или пък на вас самите.

ОРГАНАЙЗЕР

Всеки зает човек има нужда от органайзер! За какво е предназначен? Да подрежда и записва срещите и задачите си, за да организира времето си и да записва бележки в него за неща, които не бива да забравя. Удобен и практичен подарък за всеки, чийто претоварен график не може да бъде запомнен с лекота.

ХИМИКАЛКА ИЛИ КОМПЛЕКТ ХИМИКАЛКИ

Абсолютно задължителна част от ежедневието на всеки, който прекарва работния си ден в офис. Луксозен химикал, поднесен в подаръчна кутия – перфектният подарък за всеки в бизнес сферата.

ЛЮЛКА НА НЮТОН

Сигурно не за първи път чувате за нея. Тя намира място като украшение за бюра, кабинети и офиси. Основните ѝ функция е залюляване на крайното топче, което удря цялата редица и почти спира. Люлката притежава антистрес качества и успокоява ума.

ПЯСЪЧЕН ЧАСОВНИК

Символиката на пясъчния часовник, разбира се, се свързва с времето. Смята се, че който притежава този предмет, се грижи за времето си, държи на обещанията си и не се страхува от предизвикателствата на времето. Много красив и смислен подарък за всекиго!

 ПЕРПЕТУУМ МОБИЛЕ

Този предмет е вид въртележка, чиято символика се свързва с вечното движение, а буквално означава „вечен двигател“. Един много стилен избор, който би се вписал в офиса или кабинета на всекиго.

ГЛОБУС

Той е красив и ефектен подарък, който всеки би харесал. Идеален за дома и офиса. Дава ни нов поглед над документирането на новите дестинации, които можете да посетите.

ДЪРВЕН КАЛЕНДАР

Този подарък е много практичен, тъй като може да го използвате всяка година. Имате опции за ден и месец, които можете да сменяте ръчно.

РАМКА СЪС / ЗА СНИМКА

Вариант за персонален подарък, който винаги да напомня за вас. Можете да сложите ваша обща снимка, която да кара ваш добър приятел или колега да се усмихва и усеща вашата подкрепа всеки път, когато я погледне.

СТАТУЕТКА

Прецизно изработеният дизайн на статуетката би направил впечатление на всеки човек, който цени красотата. Различните по вид статуетки символизират и различни неща, а вие можете сами да изберете спрямо качествата на човека, на когото ще я подарите. Класически подарък, който да внесе красота в стаята.

СТЕНЕН ЧАСОВНИК

Митовете около подаряването на часовник и лошия късмет, който носи, отдавна са разбити и отхвърлени. Един офис винаги се нуждае от часовник, благодарение на който вашият познат никога няма да закъснее!   

Източник: Max-shop.bg