С тях ни среща Стаси Кара

Актьорите Нико Паркър и Габриел Луна от сериала „The last of us: Последните оцелели“ дадоха специално интервю пред Стаси Кара за „На кафе“.

Действието в сериала се развива 20 години след унищожаването на съвременната цивилизация. Закоравелият наемник Джоел получава поръчка да изведе нелегално Елия от карантинната зона. Това, което започва като задача за пари за него скоро се превръща в брутално и сърцераздирателно пътуване, тъй като и двамата трябва да прекосят САЩ и оцеляването им зависи един от друг.

Ярки цветове и ексцентричност на червения килим на наградите „Златен глобус” (ГАЛЕРИЯ)

Сред другите герои, с които зрителите се срещат още в първи епизод, са дъщерята на Джоел – Сара и брат му Томи. Техните роли се изпълняват именно от Нико Паркър и Габриел Луна.

„Мисля, че Сара наистина е много смела и привързана към семейството си, което много ми допада. Тя е много мила и сладка, което прави съдбата й и нещата, които й се случват, още по-нечестни“, каза Нико Паркър.

„Много харесвам героя си. С него вадя най-доброто от себе си – героизъм, любов, идеализъм. Това много ми помогна“, сподели пък  Габриел Луна.

Целия разговор с тях гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.