Той коментира и приоритетите на партията за изборите

БСП прави добра предизборна кампания и има потенциал да достигне предишните си нива. Връщането на хартиената бюлетина е начин да се възстанови доверието на хората в изборите. Това каза Александър Симов от БСП в студиото на „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

„БСП няма да откаже разговори с когото и да е, ще говорим с всички. Готови сме да разговаряме и с „Продължаваме промяната“ и с „Демократична България“. Има неща, които ни разделят и ще бъдат обект на дискусии. Смятам, че това са партии на войната“, каза Симов.

По негови думи видеонаблюдението ще доведе до по-високо доверие в изборния процес. Снимането не нарушава тайната на вота, каза той.

Симов коментира и политиката на служебното правителство за овладяване на инфлацията и надценките на стоките. Той посочи, че е необходимо да се въведе таван на цените и на надценката. Симов каза, че БСП отново ще внесат Закон срещу спекулата.

Той коментира и „джендър идеологията".

Доходите, мирът и бъдещето на децата – това са приоритетите на БСП, посочи Симов.

Целия разговор гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.