Гледайте играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Участниците, които тази вечер ще премерят сили с преследвача са:

Ирена Иванова на 44 години от София. Завършва във Висшето училище по телекомуникации и пощи в София през изминалата година. Над 16 години е работила в бизнеса с казина, като е обиколила много държави, сред които Кения, Египет, Австралия, Нова Зеландия, Сингапур, САЩ и други малки островни държави. Към момента работи в онлайн казино, като специалист подбор на персонал. Ирена иска да спечели 10 000 лв, които да използва за екзотично пътешествие до Тайланд.

Адвокат, търговски мениджър, домакиня и IT специалист бягат с всички сили и знания от Преследвача

Ангел Трайков на 30 години от Пловдив. Живял е 7 години в Германия. В момента учи висше образование. Едновременно с това работи като агент в колцентър. Голям фен е на фитнеса и бодибилдинга и има лиценз за фитнес инструктор. През 2019-а години е бил на FIBO – най-голямото събитие за бодибилдинг в Европа. Участникът иска да спечели 10 000 лв, с които да си купи кола.  

Елена Тодорова на 35 години от Пловдив. Работи като детска начална учителка. Участничката е омъжена и има една дъщеря. Обича да готви и да пътува из България. В хода на играта мисли да рискува с високата оферта. Надява се да спечели 5000 лв, които да инвестира в образованието на детето си.  

Адвокат, търговски мениджър, домакиня и IT специалист бягат с всички сили и знания от Преследвача

Мариана Любенова на 59 години от Русе. Завършила е Селскостопански техникум. В момента работи като технически сътрудник. Последната й работа е била шофьор на ТИР. Мариана в омъжена от 40 години насам. Има две деца и три внучки. Хобитата й са да реди пъзели и да лови риба. От „Голямото преследване“ се надява да си тръгне със сума от 5000 лв.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.