Гледайте играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Може ли четирима участници, които не се познават да направят силен отбор и да победят Преследвача в тв играта „Голямото преследване“? Отговорът на този въпрос ще разберем довечера, а дотогава ви представяме играчите в днешното издание:

Петър Светославов Петров е на 35 години от Бургас. Завършва специалност „Информатика“ в Бургаския свободен университет. В продължение на девет години  работи в голяма компания за мобилни игри, но после основа своя собствена компания и към момента работи като дизайнер на видео игри.

Фотограф-любител, хладилен техник, журналист и търговец на авточасти мерят знания в „Голямото преследване“

Ивелин Иванов е на  57 години от Варна. Работи като сервитьор. Женен е и има две големи деца. В свободното си време се интересува от спорт и кино. Иска да играе срещу Черният рицар, защото се възхищава на знанията му.

Величка Тодорова е на 34 години от Гоце Делчев, живее в София. Завършва специалност „Икономика“ в УНСС.  В момента следва магистърска степен „Международно банкиране и банкови пазари“. В ученическите си години е водила радио предаване в продължение на две години. Любимата й игра е шахмат. Величка идва в „Голямото преследване“ с амбиция да спечели 10 000 лв. – 3000 лв. иска да вложи в курсове по английски език, а с останалите ще отиде на  екскурзия до Мексико.

HR специалист, агент в колцентър, детска учителка и технически сътрудник създават отбор в „Голямото преследване“

Стефан Георгиев е на 21 години. Роден е в Казанлък, но от малък живее в София. Завършил е Френската гимназия, а сега е студент в Техническия университет в специалност „Електроинженерство“ на френски език. Участникът се надява да се изправи срещу Дама Пика, защото е голям фен на играта с карти Купи, където не един или два пъти е губил именно заради Дама Пика. И  победата срещу нея в „Голямото преследване“ би била своеобразен реванш. Стефан иска да спечели между 5 и 10 000 лв., с които да стартира бизнес, свързан с изкуствен интелект в областта на медицината.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.