Гледайте играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Представяме на вашето внимание участниците в епизода на играта във вторник вечер:

Таня Карагьозова е на 57 години от Хасково. Завършва гимназия в Пловдив, а след това висше образование „Икономика“ в София. Продължава да учи в  Прага, Будапеща, Питсбърг и остава да работи в чужбина. В момента е финансов контрольор. Участничката споделя, че няма друга жена с нейните имена в България – Таня Борисова Карагьозова. Играла е шах и има спечелени грамоти и медали от състезания. В „Голямото преследване“ се надява да се срещне с  Белла Донна и да успее да спечели 10 000 лв. Мечтата на Таня е да събере 100 000 лв, за да купи старата хижа на Седемте рилски езера.

Дизайнер на видео игри, сервитьор, икономист и студент идват с хъс и желание за победа в „Голямото преследване“

Асен Бакиев е на 34 години от Плевен. Завършва „Рехабилитация“ в Медицинския университет в Плевен и работи като рехабилитатор. Фен е на екстремните спортове – рафтинг, скокове от височини. Ходил е на рафтинг по река Тара в Босна и Херцеговина, скачал е с парапланер и обмисля скок с  парашут. Симпатизира на Дама Пика и Мъдреца. Надява се от играта да спечели поне 10 000 лв.,  за да си помогне с изплащането на колата.

Красимир Вуков е на 31 години от село Яхиново, живее в София. По професия е учител по география, но сега работи в сферата на телекомуникациите. Голям фен е на предаването, обича предизвикателствата, както и да пътува по света. Красимир иска да спечели 5000 лв. за меден месец със съпругата си в Исландия. До 25-годишна възраст участникът е посетил около 30 държави като Нова Зеландия, Фиджи, Колумбия и около тринадесет щата в САЩ, като Аляска, Хавай и други. Скачал е с парашут от над 3000 метра височина на о. Фиджи и има два скока с бънджи от най-високите жп и шосейни мостове на Балканите.

Фотограф-любител, хладилен техник, журналист и търговец на авточасти мерят знания в „Голямото преследване“

Пламена Господинова е на 25 години от Варна. Учи PR, като за да завърши й остава да напише дипломната си работа. Пламена работи като стюардеса. Тя също е екстремна личност. Скачала е с парашут, в близост до Гранд Каньон. Иска да спечели 5000 лв. от „Голямото преследване“ и да си купи кола.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.