Гледайте играта от ново поколение този четвъртък от 18.00 ч. по NOVA

Дали и този четвъртък Преследвачът ще бъде безкомпромисен в знанията си и хищен в „улавянето“ на участниците? Гледайте „Голямото преследване“ и ще разберете. А, ето кои са играчите в предаването:

Любомир Янински на 28 години от София. Завършва бакалавърска степен в Университета по хранителни технологии в Пловдив, специалност „Хотелиерство и ресторантьорство“. След това записва магистратура в НБУ – София: „Финансово счетоводен мениджмънт и застраховане“. Към момента работи като инспектор застрахователна дейност в българска фирма. Преди да навърши 18-тата си годишнина, успява да покори 10-те най-високи върхове в България. Участникът мечтае да спечели 2500 лв, с които да отиде на екскурзия до Египет.

Електроинженер, мениджър, финансист и управител влизат в надпреварата за знания

Емил Юлиянов на 33 години от София. По професия е фризьор, в момента работи като управител на пиано бар. Участвал е в театрална постановка, без да е завършил актьорско майсторство. В играта идва, за да спечели 5000 лв, които ще използва за закупуване на нова кола и за пътуване до Турция.

Венелин Цветков на  44 години. Завършва Техникума по обществено хранене като сладкар-кулинар, но в момента работи в шивашкия бранш като специалист крояч. Венелин идва в играта, за да вземе голяма сума пари. Надява се да спечели 10 000 лв, за да може да заведе семейството си на круиз.

Финансов контрольор, рехабилитатор, учител и стюардеса изпробват знанията си в „Голямото преследване“

Венцеслав Шарков на 41 години от Раковски. Завършва „Счетоводство и контрол“ и успява да се реализира по специалността си като счетоводител.  Женен е и има две дъщери. Споделя, че не е толкова скучен, както другите счетоводители. Венцеслав обича да свири на китара. В играта идва с намерение да спечели 10 000 лв, за да може да помогне на приятел, който има нужда от лечение. Участникът иска да играе срещу Черният рицар, защото му е най-интересен персонаж.

Срещу кого от Преследвачите се изправят участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, този четвъртък от 18:00 часа по NOVA.