Гледайте играта от ново поколение в петък от 18.00 ч. по NOVA

В последния ден от седмицата, четирима нови участници сблъскват знанията си с тези на Преследвача и предизвикват себе си. Ето кои са играчите:

Веселин Янков на 35 години от София. Завършва специалност  „Етнология“  в Софийския университет. Казва, че обожава всяко едно кътче от България, както и хората в нея. Веселин има четиригодишна дъщеря. Работи като IT специалист, като ръководи голям проект в София към IBM. Ако спечели 10 000 лв от играта, ще заведе семейството си в „Дисниленд“.

Инспектор застрахователна дейност, управител, крояч и счетоводител разработват план за победа в „Голямото преследване“

Цветан Балчев на 31 години от Ямбол. Завършва Академията на МВР със специалност „Кризисен мениджмънт“. Към момента работи в София като счетоводител. Занимава се с колоездене и обича да играе футбол с приятели. Изкачил е петте най-високи върхове в България и е посетил над 30 наши водопада, които според него са уникални. Цветан иска да излезе от зоната си на комфорт и затова се записва за участие в предаването. Надява се да  играе срещу Черният рицар и да успее да  покаже знания, дори по време на напрежение. Ако успее да спечели 10 000 лв, би отишъл с половинката си на екскурзия до Южна Америка.

Електроинженер, мениджър, финансист и управител влизат в надпреварата за знания

Любомир Петров на 58 години от София. По професия е икономист и работи в телекомуникационна компания. Разведен е и има една дъщеря. В момента живее с приятелката си, която определя като прекрасен човек. Смята се за щастлив и се радва, че успява да пътува в чужбина. От „Голямото преследване“ иска да спечели 5000 лв, които да използва  за екскурзия.

Илия Бояджиев на 31 години от с. Челопечене. Завършва за техник на компютърни системи и технологии, работи като металург. Живее на семейни начала с половинката си, има едно дете. Определя спорта като своя силна страна, още повече, че самият той е тренирал лека атлетика. В играта се надява да се срещне с Мъдрецът и да успее да избяга от преследването поне с 1000 лв, за да има за почерпка на приятелите.

Срещу кого от Преследвачите се изправят участниците в петък, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, този петък от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.