Гледайте играта от ново поколение във вторник от 18.00 ч. по NOVA

Повечето от  участници в „Голямото преследване“ идват с идеята да блеснат със знания и да материализират верните си отговори в парични награди. Дали играчите днес ще успеят, ще разберем довечера. А сега се запознайте с тях.

Димитър Буюклиев е на 35 години от Пловдив, живее в София. Работи като ръководител движение на полети. Има жена до себе си и скоро ще става баща. Димитър иска да спечели 10 000 лв. за ремонт на дома, за да е приятно на сина му, след като се роди. Играчът се надява да играе срещу Черният рицар и това ще е голяма чест за него.

Мениджър, финансист, биотехнолог и IT специалист влизат стремглаво в „Голямото преследване“

Данаил Димитров е на 46 години от Мездра. В момента е старши учител по история и цивилизация в СУ „Иван Вазов“ в гр. Мездра. Наскоро Данаил  получава награда в Брюксел за учителската си дейност. Участникът е фен на футбола, а шахматът е любимото му занимание. Вярва, че в този свят е по-добре човек да се смее, отколкото да плаче. Данаил иска да спечели между 10 000 лв. и 20 000 лв., които ще използва за ремонтни дейности у дома, както и за почивка.

Калоян Станчев е на 34 години от Трявна. В момента следва право, като приключва четвърти семестър. Работи като офис мениджър във вестник „Строител“. Калоян идва в предаването повече заради преживяването, отколкото заради паричната награда.

IT специалист, счетоводител, икономист и металург излизат на арената на „Голямото преследване“

Тодор Бадьоков е на 50 години от София. Завършва Лесотехническия университет със специалност „Механична технология на дървесината“.  В момента работи в Български пощи и се грижи за автопарка. Тодор се надява да спечели 3000 лв., които би използвал за екскурзия до Куба.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.