Гледайте играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

И тази вечер четирима нови участници се впускат в играта с амбиция и желание за победа. Ето кои са те:

Пенсионер, пицар, асистент клинични проучвания и журналист мерят знания в „Голямото преследване“

Светослав Владимиров на 43 години от Перник, който от студент живее в София. Завършва в специалност „Машинна обработка на икономическата информация“. Мечтата му  била да стане пилот, но заради проблем с очите не успява и затова се реализира като IT. Дълги години Светослав работи в хотелиерския бизнес като IT мениджър.  Признава, че компютрите са неговата най-голяма страст. Отскоро е женен и има малко дете. Участникът идва в „Голямото преследване“ с желание да се изправи срещу Мъдрецът и да успее да спечели 10 000 лв за почивка и нов автомобил.

Валери Чорбаджиев на 35 години от София. Завършва средното си образование в Гърция. Продължава и с висшето там, но след две години се премества да живее в България. Дипломира се успешно  в  НБУ, в специалност „Маркетинг“.

Играчът споделя за незабравим свой момент – участвал на състезанието „Витоша 100“, но веригата му се скъсала на 80-тия км. Това обстоятелство наложило Валери да носи на гръб колелото си през калния терен от цели 20 км. Той не се отказал  и  така финиширал. В „Голямото преследване“ Валери иска да спечели 3000 лв от играта, за да подпомогне семейството си и най-вече жена си, защото очакват дете в края на юли. Участникът се надява да играе срещу Дама Пика.

Фармацевт, инвестиционен анализатор, мениджър продажби и машинен инженер сформират отбор в „Голямото преследване“

Ваня Вутова на 44 години от София. Работи като продавач в денонощен магазин. Семейна е и има две момичета. Ваня е верен фен на „Голямото преследване“ и не пропуска издание от играта. Иска да спечели 5000 лв, които ще вложи в мечтата на мъжа си – да си купят кемпер.  

Станимир Маринов на 32 години от Бургас. Завършва Професионална гимназия по морско корабоплавене и риболов. Гордее се, че владее чужди езици – английски, немски и руски. Има собствен бизнес в сферата на туризма. Последните 11 години Станимир е живял в Германия, но в България среща голямата любов и се завръща в родината. Миналата година през август месец, на петък 13-ти, двамата вдигат сватба. Станимир се прицелва към печалба от  5000 лв, с която да заведе жена си в Италия. Също така, там се надява да сбъдне една своя мечта - да кара болид на Нюрбургринг.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“ този петък от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.