Актрисата с подробности за новия си моноспектакъл

В студиото на „Събуди се“ актрисата Мая Бежанска разказа за новия си моноспектакъл „Козата, която свири на акордеон„, както и за инициативите, в които взима участие.

„Постоянно съм в някакви щури схеми. Аз съм толкова енергичен човек, че имам чувството, че ако застана на едно място дълго време, ще се разболея. Това ме държи жива“, разказа тя. Актрисата споделя, че обича живота на колела, да пътува и да открива нови места.

Ежегодно Бежанска прави своето пътуване „Среща с деца“. От седем години насам тя посещава района на Юндола и се среща с младежи от региона. Тази година темата е „Загубено сега“.

„Ако питате хората там, къде е Мая Бежанска – на поляната съм. Хората и децата там ме очакват. Това е едно приказно място. Там бариерата пада и за тях не съм Мая – актрисата. Говорим си за житейски теми. А най-интересно ми е срещата с деца, които са били миналата година“, допълва актрисата.

Подробности гледайте във видеото.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.