Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

В началото на седмицата тръпнем в очакване как ще се развие играта „Голямото преследване“ през следващите дни. Ники Кънчев е готов да затрупа Преследвача и играчите с интересни въпроси. Ето кои участници ще видим днес в играта:

Дарин Каров е на 31 години от Крумовград, сега живее в София. Социолог по образование, но в момента работи в IT компания, като специалист планиране информационни технологии. Дарин е нежен и често се отдава на  разходки сред природата, в свободното си време. В играта „Голямото преследване“ иска да спечели 5000 лв. за пътуване в Европа.

Инженер, счетоводител, мениджър и писател се изправят зад банката на „Голямото преследване“

Димитър Папукчиев е на 36 години от София. В професионален аспект се реализира като държавен експерт в Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Заедно със съпругата си има собствен бизнес  - служба по трудова медицина. От играта Димитър се надява да спечели 20 000 лв., които ще използва за ремонт и за екскурзия до Индийския океан, в компанията на жена си.

Александър Игнатов е на 37 години от Плевен. Завършва специалност  „Стопанско управление“. В момента работи като мениджър проекти. Александър има  две деца. Той идва в играта „Голямото преследване“ с желание да спечели 10 000 лв., с които да заведе семейството си на пътешествие.

Шофьор, дизайнер, PR специалист и търговец кроят план за бягство от Преследвача

Иво Зарков е на 55 години от София. По професия е шофьор. Като свои хобита определя фитнеса и футбола. Иво е участвал в доста телевизионни игри и е убеден, че правилната стратегия е да се рискува. От „Голямото преследване“, Иво иска да си тръгне със сумата от 5000 лв., с която да си купи нов автомобил.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.