Гледайте тв играта от ново поколение тази сряда от 18.00 ч. по NOVA

И днес участниците ще изпробват знанията си, за да преборят въпросите и да се измъкнат от Преследвача. Вижте кои хора влизат в играта:

Атанас Танев на 31 години от Пловдив. Завършва висше образование в направление „Информатика“ в Пловдивския университет. По професия е програмист и работи  по специалността си в немска фирма. Преди 3 години Атанас взима участие в състезанието ултра-триатлон „Лъвско сърце“, което включва 3 км плуване в Черно море, 116 км планинско колоездене и 21 км бягане по неравен терен. Всичко това му е отнело около 11 часа и е най-трудното нещо, което е правил. Преди това участие е имал два неуспешни опита да го завърши. Атанас иска да спечели поне 3000 лв, които ще използва за екскурзия с приятелката си до Швейцария.

Пенсионер, търговски представител, строителен инженер и готвач обединяват знания в „Голямото преследване“

Борислав Борисов на 32 години от Варна. Роден е във Велики Преслав, женен е и има две деца на 5 и 7 години. Завършва в специалност „Счетоводство и контрол“. По професия е икономист. Последната му работа е била в Испания – 6 години там Боби е работил за голяма английска фирма, занимаваща се с био земеделие. В момента той започва собствен проект, свързан с био земеделие. В „Голямото преследване“ участникът идва, за да спечели  между 5000 лв и 10 000 лв, които да вложи в бизнеса си.

Велина Маринова на 42 години, родена в Плевен, живее във Варна. Работи като учител. Има дъщеря на 18 години. В свободното си време пише стихове и до момента има издадени две книги. Споделя, че почти всички мечти, които е имала, са се сбъднали. Често работи със силата на мисълта - когато иска нещо, започва да си представя как се случва и само като си го помисли, то се реализира. Велина иска да спечели 10 000 лв, за да пътува с близки хора.

Капитан, бизнес консултант, офис мениджър и специалист техническа поддръжка в „Голямото преследване“

Димитринка Колева на 48 години.  Родена в Ямбол, живее в Бургас. Има дъщеря на 20 години. Участничката е управител на Защитено жилище за лица с умствена изостаналост.  Записва се в „Голямото преследване“ с желание да  спечели минимум 5000 лв,  за да отиде с дъщеря си на концерт в Европа.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази сряда вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.