Гледайте тв играта от ново поколение в сряда от 18.00 ч. по NOVA

Във всяко издание на „Голямото преследване” четирима участници излизат на сцената и дават най-доброто от себе си и собствения си фонд от познания. Представяме ви играчите в предаването днес:

Илияна Иванова е на 48 години от Созопол. Илияна завършва специалност „Българска филология” и към момента работи като редактор на книги. Фен е на художествената гимнастика, а голямото й хоби са пътуванията. Иска да спечели 3000 лв, с които да посети Йерусалим.

Счетоводител, инженер, монтьор и политолог щурмуват със знания в „Голямото преследване”

Андрей Абрашев е на 37 години от Бургас. Работи като бизнес анализатор в  IT компания. Обича да кара шосейно колело, а преди години се занимава активно с тенис на корт. От играта „Голямото преследване” иска да си тръгне с 3000 лв., с които да подпомогне семейния бюджет.

Мартин Димитров е на 44 години от София. Щастливо женен, има деветнадесетгодишна дъщеря. Мартин работи като отговорник на склад. Обича конната езда и посещението на различни забележителности. Ако спечели пари, ще ги инвестира в пътуване.

Бивша баскетболистка, инженер управление на транспорта , организатор събития и софтуерен инженер със заявка за печалби в „Голямото преследване”

Емил Ненков е на 31 години от Перник. Емил е директор на болница и запален планинар. Не се цели в определена сума, но ако спечели, би отишъл на пътешествие със семейството си.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката накрая, припомнете си в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.