Гледайте тв играта от ново поколение от 18.00 ч. по NOVA

Вижте кои са участниците, които тази вечер идват да покажат своите знания, самообладание и решителност за победа:

Георги Аврамов на 35 години от Радомир. Завършва висше образование за магистър по химия и биоактивни вещества.  Професионално се реализира  като продуктов ръководител в „АК Електрик“ АД,  Радомир. Хобита му са шахът, сериалите и музиката. Георги обожава да прави планински преходи. От „Голямото преследване“ иска да спечели между 10 000 и 15 000 лв за нова кола, както и да може да подпомогне баща си за предстояща операция.

Охранител, управител, спортен анализатор и икономист влизат в надпреварата за знания „Голямото преследване“

Мария Тонева на 35 години от Бургас. Мария е учител по професия, но в момента е в отпуск по майчинство и отглежда двете си деца. Когато е на 18 години, дамата предприема приключенското пътуване. Тя заминава за Франция, където започва работа, натрупва чудесни спомени и обикаля из многото забележителности в страната. Днес, свободното време участничката прекарва с книга в ръка или пътешества, когато има възможност. От играта Мария иска да спечели 15 000 лв, които ще инвестира в бизнеса на сестра си. 

Йордан Янински на 55 години от Ихтиман. Израства в село Лозен. Работи в БДЖ като помощник-машинист на влак. Споделя, че е покорил 100-те най-интересни туристически обекта в България и пътешествията са неговата голяма страст. От „Голямото преследване“ иска да си тръгне поне с 3000 лв, които мисли да инвестира в благотворителната инициатива  „Българската Коледа“.

Четири необикновени дами превземат „Голямото преследване“

Владимир Харизанов на 42 години от София. Притежава две висши образования - магистър по „Строителство на сгради и съоръжения“ (завършва УАСГ - София) и магистър по „Управление на спорта“ (институт „Йохан Кройф“ - Барселона). В момента работи като строителен инженер. Женен е и има две дъщери. Обича да пътува, като до момента е бил в 47 държави. В играта се прицелва към сумата от 5000 лв., с която иска да отиде до Аржентина, за да гледа на живо мач на „Ривър Плейт“.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.