Гледайте тв играта от ново поколение във вторник от 18.00 ч.

Те са готови да покажат знания, ловкост и самообладание в днешната игра. Те са четиримата нови участници, който застават срещу един от Преследвачите. Запознайте се с тях:

Николай Николов на 49 години от София. Завършва магистърска степен в специалност „Право“. От дълги години работи в сферата на водопроводните услуги и отоплението.  Семеен е и има две деца. Когато се запознава със съпругата си изминава внушителното разстояние от Стара Загора – Мелник – София – Братислава – София и обратно до Мелник. В свободното си време обича да чете книги или да ходи на риболов. В „Голямото преследване“ идва с надежда да спечели 10 000 лв., които да даде за развитие на децата си.

Химик, учителка, помощник-машинист и инженер се качват на влака към „Голямото преследване“

Владимир Колев на 44 години. Роден в Елхово, живее и работи в Ямбол. По образование е икономист. В момента е управител във фирма с дейност - борба с ерозията на почвата.  Разведен е, с две деца. В играда идва с нагласа за голяма сума пари. Ако спечели, иска да заведе децата и приятелката си на незабравимо пътешествие.

Охранител, управител, спортен анализатор и икономист влизат в надпреварата за знания „Голямото преследване“

Иван Белчев на 34 години от Пазарджик. Живял е в Германия в продължение на 10 години. Там завършва висше образование за машинен инженер и  работи известно време  в автомобилна компания. Сега е инженер на софтуерни апликации. Има жена и дете и се е заел да построи къща на около 30 км от Пловдив, защото иска да се премести да живее на село. Надява се да си помогне финансово за къщата, като спечели над 8000 лв. в играта за знания „Голямото преследване“.

Георги Чокоев на 53 години от Русе. Има две висши образования. Първо  завършва за локомотивен машинист.  После, решава да се заеме с  право и днес практикува като адвокат. Има интерес в областта на литературата, пътешествията и историята. В „Голямото преследване“ се прицелва в  сумата от 10 000 лв.

Срещу кого от Преследвачите се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази вечер от 18:00 часа по NOVA.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.