Гледайте тв играта от ново поколение в петък от 18.00 ч. по NOVA

В днешния епизод на телевизионната игра „Голямото преследване“ ви очакват нови вълнуващи битки на знания. В ролята на главните герои ще видите:

Свилен Захариев, който развива магазин за бельо в морския ни курорт Златни пясъци. Свилен е тренирал водна топка, но дали ще се окаже така ловък и в отговорите на въпросите в „Голямото преследване”.

Мирослав Попмарков е известен във футболните среди с псевдонима МироР10. Мирослав е  запален фен на футболен клуб „Манчестър сити” и освен това е член на Управителния съвет на отбора. Мирослав се занимава с обучение на  млади футболни таланти както у нас, така и по света. Ще помогне ли на Мирослав опитът от футболната сфера, за да победи  Преследвача тази вечер?

Борис Стоянов е историк и екскурзовод. Борис се цели в сумата от 10 000 лв. Тя му е нужна за строеж на къща в планински район. Обиколките по екскурзии на различни места, новите запознанства и досегът с други култури, водят до натрупване на голяма  доза знания, която може би ще отведе Борис до финала.

Десислава Бончева има разнообразни хобита. Тя умее да бродира, обича ровенето в различни видове енциклопедии и покоряването на планински преходи. Деси е майка, финансист по професия, като в  момента е безработна. Мечтата на Деси е да започне малък бизнес и тя идва в „Голямото преследване”, за да осигури начален капитал за своето ново начинание.

Не пропускайте „Голямото преследване“ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в сайта, както и във Facebook страницата на предаването.