Гледайте тв играта в сряда от 18.00 ч. по NOVA

Участниците в предаването влизат с амбицията да покажат знанията и да се изправят срещу Преследвача. А кой ще победи накрая, ще разберете, ако гледате „Голямото преследване“ от 18:00 часа по NOVA. Ето и кои за играчите:

Кирил Аризанов на 21 години от София. Той мечтае да стане филмов режисьор, както и да се занимава с реализация на телевизионни предавания. Голям любител е на киното и само за последната година е изгледал над 300 филма. Кирил обича да взема спонтанни решения, затова лесно предприема неочаквани пътувания или действа импулсивно. От играта иска да спечели 5000 лв., за да ги използва за пътуване в чужбина.

Росен Генев е на 48 години от София. Завършва финанси в Академията в Свищов. В момента работи като директор експанзия във верига магазини за дрехи. Росен има една дъщеря и често пътува с нея. През лятото обича да ходи на рафтинг по река Струма. За да не изглежда страхлив в очите на  дъщеря си, скача от лодка по време на рафтинг на опасно място. В играта „Голямото преследване“ Росен се прицелва в сумата от 10 000 лв, с които иска да заведе дъщеря си на пътешествие до Япония.

Николета Тенева е на 53 години от село Беден. Завършва специалност „Политология“. В момента работи като технически секретар в училище в софийския квартал „Младост“. Семейна е и има малко дете. От играта иска да спечели 10 000 лв, за да може с тях да  обзаведе фургона, който има Радомир.

Атанас Михнев е на 31 години от Стара Загора. Живее в София. Той е основател и сътрудник в няколко успешни бизнеса в IT индустрията. На гръцки език името му значи „безсмъртен“ и в преносен смисъл  Атанас се гордее, че винаги знае как и какво да направи. Обиколил е всички континенти, пътувал е в десетки страни. Първото му излизане в чужбина било до Мексико, където Атанас е преподавал английски на деца като доброволец. Атанас също остава много впечатлен от Индия, където определя кухнята като страхотна.  Участникът иска да спечели 10 000 лв, като със сумата ще направи платформа, която да свързва младите актьори и продуцентите на съвременни дигитални форми и произведения на изкуството. Вярва, че по този начин ще успее да помогне на талантливите млади българи.

Срещу кого от Преследвачите ще се изправят днес участниците, кой ще стигне до финала и каква ще е развръзката, гледайте в предаването „Голямото преследване“, тази сряда вечер от 18:00 часа по NOVA.