77-годишната звезда си ляга така още от 80-те години

Кънтри звездата Доли Партън призна, че винаги спи гримирана. Причината е, че иска да е „готова за камерите”, ако се наложи спешно да излезе при извънредна ситуация като земетресение например.

Доли Партън получи награда от 100 млн. долара от Джеф Безос (ВИДЕО)

В новата си книга 77-годишната икона казва: „Когато пристигнах в Лос Анджелис през 80-те години, започнах да спя с грим, отчасти заради земетресенията. Мислех си: „Няма да изляза на улицата без грим, в случай че има камери там!".

Доли Партън дари 1 милион долара на медицински център в щата Тенеси

Но изпълнителката на хита „9 to 5” подчертава, че винаги се старае да почиства лицето си добре сутрин, преди да сложи грима си за деня, предаде БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Тя добавя: „Няма значение кога почиствате лицето си, стига да го почиствате веднъж дневно. След като се събудя, правя всички малки ритуали, а после започвам отначало, за да изглеждам добре през целия ден”.

В скорошно интервю за списание „Пийпъл” Партън настоя, че би излязла от къщи без грим само в случай на „сериозна спешна ситуация”.

Запитана какво би било необходимо, тя каза: "Смърт! Просто трябва да ме видите положена на носилка. Не, ако съпругът ми е болен или ако има спешен случай, разбира се, бих излязла от къщи без грим. Ако ме арестуват за нещо, не искам снимката ми да изглежда като на някои от звездите, които съм виждала“, каза Партън.

Източник: БГНЕС