Ема Хеминг се превърна в говорител на семействата, засегнати от фронтотемпорална деменция

След като Брус Уилис беше диагностициран с фронтотемпорална деменция съпругата му Ема Хеминг продължава да разказва за борбата и уроците по пътя, по който преминава семейството ѝ, съобщава Deadline.

Пред Мария Шрайвър в "Sunday Paper" Ема споделя за вината, която изпитва, знаейки че има други хора в подобна ситуация, които нямат възможностите, с които семейството ѝ разполага. Тя казва, че си дава сметка, че може да излезе на разходка, за да прочисти главата си, но не всички партньори могат да направят това. Съпругата на Уилис споделя, че има много други, хиляди неразказани, нечути истории и всяка една от тях заслужава състрадание и загриженост.

Дъщерята на Брус Уилис: Виждам в него любовта му към мен (СНИМКИ)

Ема се надява, че говорейки за фронтотемпоралната деменция помага на другите хора „да се чувстват видени и разбрани“. Тя заявява, че за нея е важно да бъде застъпник от името на всички онези семейства, които нямат време, енергия или ресурси, за да се застъпят за себе си.
"Искам хората да знаят, че когато чуя за друго семейство, засегнато от болестта, аз чувам историята на нашето семейство", споделя съпругата на Уилис.

Най-добрите филми с участието на фантастичния Брус Уилис

Тя споделя, че има цел да използва светлината на прожекторите, за да помага и дава възможност на другите. "Имам надежда, че цялото ни семейство може да намери радост в малките неща, да се събираме, за да празнуваме всички моменти, които живота може да предложи.“
Съпругата на холивудската звезда вярва, че това изпитание я е направило по-силна, отколкото е смятала, че някога може да бъде.