Талула сподели повече за състоянието на баща си

Дъщерята на Брус Уилис даде актуална информация за здравето на актьора, след като той беше диагностициран с агресивна форма на деменция. Тя разказа за състоянието му по време на участие в шоуто на Дрю Баримор.

Талула сподели, че баща ѝ си остава същия и че вижда в него любовта, която изпитва към нея. След като Уилис бе диагностициран, дъщеря му се зае да съхрани всичките му "малки дрънкулки" и спомени.

Първоначално, Уилис е диагностициран с афазия, която причинява затруднения с езика и говора, преди състоянието да прогресира до фронтотемпорална деменция, която може да засегне личността, поведението, езика и движението. Семейството на актьора споделяше актуална информация за здравословното състояние на Уилис. Талула каза в интервюто, че са решили да говорят за този проблем публично, защото смятат, че така могат да помагат на много други хора. 

Талула споделя, че когато има възможност обича да разглежда снимките на актьора, на които той е на нейната възраст. "Той е абсурден човек и аз съм абсурден човек, така че има чудесна връзка“, каза с усмивка Талула.

 

Най-добрите филми с участието на фантастичния Брус Уилис

Най-великите екшън герои на всички времена (ГАЛЕРИЯ)